Am nevoie de un sistem de alarmă de securitate? A Guide to Security Systems Un ghid pentru Sisteme de Securitate

Este discutabil dacă un sistem de securitate de alarmă scade şansele de un jaf. În teorie, dacă un antifurt ştie că o casă este echipat cu un astfel de sistem, el sau ea ar putea trece la un alt acasă. Chiar dacă se sparge în antiefractie, antifurt are tendinţa de a rămâne o sumă mai scurtă de timp, ştiind o alarmă se stinge. Acest lucru poate reduce numărul de articole furate sau gradul de daunele produse. Cel mai important aspect de orice sistem de securitate este echilibrul. Ea nu face bine să se facă ferestrele antifurt-dovada atunci când uşile tale pot fi uşor de deschis cu un bar trageţi. Alegerea unui sistem de alarmă şi o companie de alarmă poate fi confuz şi tehnologie destul de complicată.

electronica moderna a îmbunătăţit calitatea vieţii noastre în multe feluri. De exemplu, sistemele electronice de alarmă, o dată la dispoziţia doar bogaţi, au devenit foarte popular în ultimul deceniu. Popularitate în creştere este bine câştigat deoarece aceste sisteme sunt acum atât accesibile şi eficace. Când este combinat cu alte măsuri de siguranţă, ei pot face acasa sau de afaceri relativ sigure. Cu toate acestea, dacă se bazează exclusiv pe un sistem de alarmă, va rămâne încă vulnerabile.

Hotii profesionali ştiu cum să tăcere sau incapacitatea chiar cele mai sofisticate sisteme de alarmă. Din fericire, majoritatea acasa si hoti masina nu sunt cu adevărat profesionişti şi acestea pot fi descurajate de utilizarea corectă a unui sistem de alarmă care a fost corect instalate şi întreţinute.

Cele mai multe sisteme de alarmă se bazează pe o combinaţie de contact puse la uşi şi ferestre şi senzori de mişcare. senzorii de miscare, cu toate acestea, nu detecta pe cineva până când acestea au intrat deja în casă. Prin urmare, senzori de mişcare ar trebui să fie NU utilizate ca mijloc principal de detecţie. Cel mai bine este ca toate punctele exterioare potenţial de intrare au contacte acest sens, atunci când acestea sunt deschise. Senzori de spargere de sticla sunt de asemenea disponibile şi de înaltă recomandat de majoritatea companiilor de alarmă.

Există două tipuri principale de sistem disponibile: monitorizate şi nesupravegheat. Monitorizate sisteme de a contacta o companie de monitorizare prin telefon, în cazul în care sistemul de securitate simţurile o intruziune şi nu este dezactivat, în termen de 45 de secunde. Companie de monitorizare primeşte mesajul, determină natura alarmă şi verifică, de obicei prin plasarea unui apel la domiciliu sau de afaceri. Dacă ei nu primesc parola corectă, sau nimeni nu răspunde, ei suna la politie, care răspunde cât mai repede posibil.

Sisteme de monitorizat au de obicei alarme la faţa locului şi / sau semnale luminoase intermitente care indică sistemul de securitate nu a fost respectată.Ea se bazează pe vecini pentru a vedea şi auzi alarmele şi apoi să cheme poliţia. Vecini sau trecători nu ar trebui să investigheze o alarmă sine. Cu un sistem nemonitorizat, cel mai bine este de a avea o combinaţie de lumini stroboscop si alarme.Acestea ar trebui să fie situat pe partea de stradă din casă şi într-o locaţie care este la fel de inaccesibile posibil.

Avantajul acestui sisteme de alarma este că un obiectiv antifurt lui principal este de a castiga intrarea la proprietate şi a elimina obiecte de valoare, fără a fi observat.Multe hoti va fugi de o dată alarme şi lumini au fost activate. Dezavantaj este faptul că sistemul se bazează pe vecini, care nu ar putea fi acasa sau nu ar dori să se implice.

Costul sistemului de mediu, care include fie detectoare de mişcare în interiorul casei sau senzori in jurul ferestrelor şi uşilor, este de aproximativ 1.200 dolari, plus un comision lunar pentru un sistem monitorizat de tip. Există mai multe niveluri a sistemelor de alarma pe piata, iar unele sunt bine adaptate la îndemână do-it-yourselfer, în timp ce mai eficiente sunt, probabil, cele mai bune stânga pentru o companie de alarmă profesionale.

Indiferent de sistemul pe care o alegeţi, amintiţi-vă: Sisteme de securitate, singure, nu împiedică hoţii de la rupere în case. Un plan bun de securitate ar trebui să includă puternic, sigur ferestre, uşi şi produse de blocare; bunele obiceiuri de securitate (de blocare întotdeauna uşi şi ferestre şi noapte sau în cazul în care casa este vacant) şi de supraveghere a omului, cum ar fi un program bine instruit ceas cartier.

Cu un pic de planificare şi o putine resurse financiare care le puteţi oferi siguranţă pentru familia ta, masina ta si afacerea dumneavoastra.

sfat final: uşi glisante terasa sunt unul dintre punctele cele mai vulnerabile la intrarea in casa ta. Acestea pot fi asigurate mai ieftin cu un bar cu balamale care deţine panoul de operare închis.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: