Sistemele de supraveghere video

SISTEME SUPRAVEGHERE VIDEO

Potrivit Biroului american de Justiţie Statistica, aproximativ 75% din rata criminalităţii în state sunt jafurile de locuinte.În Statele Unite, FBI-ul a calculat că are loc un jaf la fiecare 8 secunde şi faptul că trei din patru case vor fi jefuite, în următorii 20 de ani. . Nu există nici un motiv să aşteptaţi până când se va întâmpla si la tine – sisteme de supraveghere video.

 • supraveghere videocasa
 • supraveghere video masina

Iniţial dezvoltat pentru a oferi, securitate pentru bănci, şi de obicei folosite de obiectivele care necesita securitate intensiva – cazinouri şi aeroporturi, azi televiziunea cu circuit închis (cu legătură directă la o înregistrare video sau vizualizarea sursă, fără a fi difuzate) şi sisteme de supraveghere video sunt acum ieftine şi simplu de utilizat pentru a fi folosite la domiciliu. Acum, că această tehnologie poate ajunge si la consumatorul mediu,  face in mod eficient parte din orice sistem de securitate pentru acasa, precum si pentru afacerea dvs – supraveghere video.

 • camere supraveghere de interior
 • camere supraveghere de exterior

Avansurile tehnologiei in domeniul de camere de supraveghere transforma echipamentele de supraveghere video în cel mai valoros securitate instrument disponibil de azi, pentru aplicatiile comerciale cat şi casnice. Statistic în ultimii 5 ani , cheltuielile pentru echipamente de supraveghere video s-a dublat aproape şi este de aşteptat să crească de la 9.2 miliarde dolari la 21 miliarde dolari până în 2010 .

 • supraveghere video afacere
 • supraveghere video masina

Utilizarea de sisteme de camere de supraveghere poate, înainte de a vă atrage atenţia în situaţii grave, vă poate oferi o înregistrare a evenimentelor. Monitorizarea magazinul dvs. sau a casei pot fi nepretuite, în identificarea hoţilor şi a vandalilor.Realizarea , avand achizitionate echipamente video de supraveghere, care ar ajuta prevenirea sau rezolvarea unei crime ar fi de ajuns pentru a intrece cu mult valoarea sistemului.

 • camere supraveghere digitale

Magazinele folosesc sisteme de supraveghere video pentru a monitoriza şi hotii precum si angajaţi lipsiti de onestitate, înregistreaza dovezi împotriva falselor accidente de munca  şi monitoriza de activitatea de vanzare din magazine. Producatori, guverne, spitale si universitati pot  folosi echipamente de sisteme supraveghere video pentru a identifica vizitatori si angajati, monitorizarea zonelor de lucru periculoase , dejuca furturi şi pentru a asigura securitatea clădirilor şi spaţiilor de parcare.

 • supraveghere video stradala
 • supraveghere video interna
 • sisteme supraveghere video

Peste tot in  site-ul nostru veţi observa că avem o varietate de produse, inclusiv: camere de supraveghere video, dvr, camera foto baby, monitoare, echipamente de supraveghere wireless, placa de captura supraveghere video

Fie că sunteţi anchetator privat, ofiţer de aplicare a legii, mici proprietari de afaceri, mamă, soţul / soţia sau suspecte , avem de echipamentele de supraveghere video de care veţi avea nevoie.

 • camere supraveghere bona
 • camere supraveghere copii

Site-ul nostru este în continuă creştere şi evoluţie cu noi produse, sisteme supraveghere video în timp  vom continua să depunem eforturi pentru a oferi clientilor nostri  ceea ce au nevoie, sisteme de supraveghere video la preţuri extrem de competitive.

 • supraveghere video

Dacă aţi fost în căutarea unei companii care ofera calitate pentru sisteme de supraveghere video şi camere de supraveghere cu infrarosu opriti cautarea. Avem de toate, de la monitorizare radio pentru copii  şi camere de supraveghere video la un sortiment de echipamente de supraveghere video şi de securitate a produselor DVR. . De asemenea, vă invităm să vedeti sectiunile noastre camere de supraveghere, camere spy, dvr, placa de captura. Sperăm să ne imbunatatim continuu oferta de sisteme de supraveghere video la preţuri rezonabile.

 • camere supraveghere

Am dori să vă mulţumim pentru vizitarea site-ul nostru. Sperăm că vă bucura de el şi-l găsiţi uşor de utilizat. Dacă sunteţi în căutarea pentru ceva anume şi nu-l găsiţi pe site-ul nostru, vă rugăm să ne anunţaţi şi vom face tot ce ne sta in putinta pentru a găsi ceea ce doriti

Ghidul cumparatorului de camere de supraveghere video

Camerele de supraveghere video pe baza de IP se gasesc pe piata incepand cu anul 1996, cand Axis Communications a prezentat pietei primul model. Aceste camere supraveghere video sunt conectate direct la retea si trimit imaginile catre un server echipat cu un dispozitiv de inregistrare, care stocheaza, reda sau transmite iamginile. Vor mai trece probabil inca 3-4 ani pana piata camerelor cu IP va depasi piata celor analog. In orice caz, camerele cu IP se vand din ce in ce mai bine, doar anul trecut cresterea inregistrata a vanzarilor fiind de 42%, iar estimarile spun ca in 2010 piata va atinge valoarea de 2.6 milioane de dolari.

Expertii sunt de parere ca dominanta camerelor de supraveghere video este cauzata de costurile mai reduse, comparativ cu camerele IP si de faptul ca nu toata lumea stie cum sa foloseasca o camera IP in mod corespunzator, din punctul de vedere al tehnologiilor retelistice.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: