Cat costa un sistem de sonorizare pentru o biserica

In primul rand incepem cu difuzoarele pentru interior . Pentru un spatiu de 500 metri patrati se recomanda 8 bucati ca cele de mai jos.

Incinta acustica de perete in 2 cai. Putere RMS: 10 W/ 100 V. SPL maxim: 105 dB. Banda de frecvente: 60 Hz – 22 kHz. Dimensiuni (I x L x A): 210 x 160 x 130 mm.

Pretul cca 150 Lei  x 8 buc = 1200 Ron

Adaugam apoi incintele pentru exterior , pentru a avea un sunet destul de curat se recomanda 4 incinte de exterior , montate in colturile caldirii.

Acesta  este un difuzor 30W industrial puternic cu driver de compresie. Acest difuzor ofera presiune sonora inalta pentru discursuri. Ideala pentru aplicati de distanta mare si in aer liber. Goarna este facuta din ABS antisoc; prevazut cu un brat de metal inoxidabil pentru a evita coroziunea. Difuzorul este echipat cu un transformator de 100 V de inalta calitate.

Pretul cca 250 Lei  x 4 buc = 1000 Ron

Pentru a  alege mixerul avem nevoie acum sa adunam Watii pentru a stii puterea amlpificatorului ce trebuie sa-l alegem.

8×10 w + 4 x 30w =  200 W / RMS

Amplificatorul pe care il alegem este unul de 240 W / RMS

Acest amplifcator este, in plus fata de amplificatoarele de mixer din seria MA, un amplificator constant echipat complet care va indeplini toate cerintele dumneavoastra. Pe langa fidelitatea mare si functiile de baza ale unui astfel de amplificator, exceleaza peste produsele similare prin includerea caracteristicilor tehnice extra, posibilitatilor si protectiei sale. Amplificatorul este echipat cu un capac metalic de protectie ce poate fi indepartat, pentru ca oamenii neautorizati sa nu poata sa schimbe setarile amplificatorului de pe panoul frontal (control volum & bas-treble).

Pretul cca 1400 Lei  x 1 buc = 1400 Ron

Mai avem nevoie de  un sistem de microfoane wireless (2 buc) pentru a putea avea din orice loc, acces la amplificare vocala. Va recomandam acest echipament

Tehnologia unica HDAP (High Definition Audio Performance) asigura cel mai bun si realistic sunet posibil de fiecare data. Emitatorul handheld este rigid dar are un finisaj “soft-touch”, este extrem de usor de folosit si indeplineste cele mai riguroase cerinte estetice. Transmitatorul opereaza pana la 30 de ore cu o singura baterie AA, astfel economisind timp si bani. Daca ai nevoie de doua transmitatoare poti lua in considerare sistemul Dual Set.

Pretul cca 1200 Lei  x 1 buc = 1200 Ron

Pentru comanda, apasa aici

Taguri: sisteme,audio, sisteme biserica, audio biserica, sistem complet audio pentru biserica, audio pentru biserica, sistem integrat audio pentru bbiserica

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: