Control acces si pontaj

Daca firma dumneavoastra dispune de un numar mare de angajati si doriti controlul riguros al personalului in anumite zone de acces si evidenta acestora (pe computer prin intermediul unui soft specializat), va recomandam introducerea unui sistem electronic de control  acces  si pontaj.

Softurile de pontaj reprezinta solutia cea mai usoara, rapida, inteligenta si care nu presupune un efort financiar substantial prin care puteti beneficia de toate avantajele unui cititor automat de amprentare a angajatilor.
Aveti posibilitatea sa obtineti o imagine clara a costurile de productie, eliminand posibilitatea existentei unor falsuri, a unor inexactitati aparute in programul de munca al angajatilor sau a unor erori umane la inregistrarea statelor de plata.
– Aveti o imagine precisa a costurilor cu forta de munca
– Eliminati pierderile cauzate de absente si intarzieri
– Eliminati numarul fals de ore lucratoare, posibil cu alte metode de pontare. Totodata puteti tine evidenta fiecarui angajat in parte dupa zilele in care a lucrat, numarul de ore lucrate si intervalul orar, toate acestea si statele de plata fiind calculate in mod automat pentru a putea fi apoi exportate sub forma de rapoartein format text (CVS) sau Excel.

Identificare pe baza de amprentaTehnologia biometrica permite acum identificarea fara eroare a unei persoane pe baza amprentei acesteia, in mai putin de o secunda. Vechile metode de identificare, precum cardurile, devin astfel inutile, raportate la o tehnologie ce garanteaza prezenta persoanei in momentul verificarii, la costuri apropiate. Aceasta are aplicatii directe in pontarea angajatilor si controlul accesului foarte sigur si comod, in orice incinta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: