Sisteme de alarma de exterior

Sistemele de alarma de exterior sind poate cele mai sensibile sisteme de alarma, din cauza conditiilor atmosferice. Daca in cazul unui sisteme de alarma de interior, alegerea si pozitionarea detectorelor de miscare, geam spart, vibratii, etc, este oarecum simpla, la exterior alegerea echipamentelor este mult mai sensibila.

Perimetrare cu bariere – IR

“Stivuirea razelor” este acum posibila datorita sistemului MTM – Multiple Time Modulation care asigura 2 grupuri separate de raze, fiecare cu cate 4 canale. Acest sistem permite deci existenta a 8 tipare de pulsatie, permitand stivuirea pe verticala a 4 raze. Fiecare receptor recunoaste tiparul de pulsatie corespunzator si astfel se elimina incrucisarea semnalelor.

Modul de functionare EDC – Enviromental Discrimination Circuitry ajuta la minumizarea alarmelor cauzate de schimbarea conditilor de vreme (ceata, ninsoare, ploaie)

In modul de functionare SAU, doar o singura raza intrerupta e suficienta pentru a detecta intrusul.

SI TOTUSI DAU ALARME FALSE –

Perimetrarea cu bariere cu microunde

Bariera cu microunde este destinata aplicatilor de exterior unde se doreste un nivel de securizare foarte inalt. Bariera consta intr-un emitator si un receptor puse fata in fata, realizand astfel protectia unui perimetru. Diagrama de acoperire obtinuta cu acest tip de bariere este de forma unui elipsoid, care confera un nivel de protectie ce nu poate fi obtinut cu barierele in infrarosu.

Pentru o cotatie de pret contacteaza-ne acum

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: