Sistem Wireless de Apel Chelner

Sistemul apel chelner este un sistem fara fir de solicitare a serviciilor chelnerilor de catre clienti.

Promptitudinea personalului si simplitatea actiunii de apelare va contribui substantial la cresterea satisfactiei clientelei din punct de vedere a calitatii serviciilor oferite. Indiferent de configuratia fizica a localului si de gradul de vizibilitate oferit de aceasta (sali multiple, separee), clientii vor beneficia de cea mai prompta servire posibila. Iar totul cu doar o simpla apasare de buton, eliminand necesitatea acordarii unei atentii sporite pentru solicitarea verbala sau prin gesturi a chelnerului atunci cand acesta este in raza vizuala.

Printr-o simpla apasare de catre client a butonului aflat pe masa, va fi trimis un apel chelnerului responsabil de masa respectiva. Apelul va fi comunicat chelnerului prin intermediul unui semnal sonor sau/si luminos transmis unui receptor de apel sub forma unui ceas special purtat de catre chelner care va afisa numarul mesei de la care s-a initiat apelul.

Sistemul poate de asemenea sa includa o statie la bucatarie sau bar care sa permita personalului de deservire a acestor locatii apelarea chelnerilor atunci cand comenzile sunt pregatite pentru livrare, reducand la minim frecventa meniurilor care ajung reci la masa precum si intervalul dintre finalizarea comenzii de catre bucatarie si servirea acesteia la masa.

http://www.a2t.ro

Cere o oferta acum

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: