Sfaturi esentiale de securitate

Invadarea casei este cosmarul fiecarui proprietar. Pentru majoritatea oamenilor, casa reprezinta sanctuarul lor. Ideea de violare a sanctuarului a fost dezbatuta in multe articole si filme populare. Este adevarat – nimeni nu vrea sa se gandeasca la posibilitatea de a ii fi invadata casa – oricum este bine sa fim pregatiti pentru un astfel de lucru. Aici gasiti cateva sfaturi utile care va pot ajuta sa va protejati casa si familia intr-o astfel de situatie.

1. Faceti un plan cu familia

Este esential sa discutati cu familia dumneavoastra, in special cu copiii, posibilitatea atacarii casei. Deschideti subiectul intr-un mod cat mai bland, intr-o maniera cat mai informativa, spunandu-le copiilor ca este extrem de putin probabil ca acest lucru sa se intample. Faceti un plan de evadare si desemnati un loc de intalnire pentru mebrii familiei care pot iesi din casa. Daca este posibil alcatuiti proceduri de siguranta si lunar iesiti din casa pe toate iesirilie posibile si intalniti-va cu copiii in locurile desemnate.

2. Stabiliti o cheie de alarma

Cheia care trebuie sa anunte pericolul trebuie sa fie usor de retinut, astfel incat familia sa si-o aminteasca in caz de pericol. De exemplu, daca membrii familiei sunt obligati sa vorbeasca la telefon in timpul unui jaf, hotii te instruiesc ce sa spui – in acel moment poti folosi fraza care indica faptul ca esti in pericol. Stabiliti sa nu fie suspicioasa si greu de retinut.

3. Utilizati caracteristicile de monitorizare ale sistemului de paza

Daca aveti un sistem de securitate monitorizat, puteti utiliza caracteristicile lui in cazul in care aveti casa invadata; unele alarme au butoane de panica ce pot fi apasate in caz de pericol. Firmele de paza au si o cheie de alarma – aceasta trebuie spusa pentru a se stabili daca este o sistem alarma falsa sau nu. Familiarizati-va cu sistemul de alarma si fiti pregatiti sa-l folositi in cazul in care va este atacata casa.

4. Investiti in masurile de protectie

Daca sunteti ingrijorat de posibilitatea de a va fi invadata casa de hoti, investiti in solutii de securitate ce va asigura protectia. De exemplu, instalarea unei camera de refugiu in casa va poate ajuta. De asemenea instalarea de telefoane in fiecare camera din casa este o alta investitie buna. Consolidati usile cu incuietori sigure si achizitionati un sistem de monitorizare pentru casa. Toate aceste lucruri pot ajuta ca familia si casa dvs. sa fie in siguranta.

Magazin sisteme de alarma

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: