Dvr standalone H264 Inregistrator digital

DVR – Acestea sunt un dispozitiv de inregistrare video digital, conceput pentru a captura si depozita imaginile inregistrate de camerele de supraveghere. Spre deosebire de unitatile de inregistrare analog, un DVR CCTV nu necesite consumabile scumpe pentru a functiona. Modelele mai avansate vor include functii ca inregistrare programata, captura imagine fixa si inregistrare la detectarea miscarii.

Pot fi :

Tehnologia a permis atat companiilor cat si persoanelor fizice reducerea costurilor, in acelasi timp mentinand niveluri de securitate fara precedent. In trecut, sediile companiilor erau pazite si patrulate de o intreaga echipa de garzi, camerele CCTV si DVR -urile sunt acum folosite pentru a inlocui multe dintre garzile fizice de securitate, dupa cum au nevoie doar de simpla monitorizare, iar asta se poate face de la o locatie de la distanta, ceea ce inseamna ca securitatea moderna poate fi externalizata la companii de securitate aflate in alte locatii.

Prin combinarea inteligenta a tehnologiilor CCTV cum ar fi camerele de supraveghere si unitatile DVR, este posibila construirea unui sistem robust de securitate care va furniza nivele inalte de securitate, chiar si in cele mai dificile medii. Prin incorporarea nivelurilor multiple de securitate este in intregime posibil sa va protejati bunurile de orice forma de risc al securitatii. Camerele supraveghere video moderne sunt mici, discrete si usor de ascuns in cele mai obscure locatii, ceea ce inseamna ca daca intrusii observa si opresc parti din sistemul de securitate CCTV, este putin probabil ca va putea opri fiecare componenta a sistemului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: