Cum se configureaza un sistem de alarma

Un sistem de securitate este format dintr-o unitate de control, una sau mai multe tastaturi, diferiti senzori si detectori. Unitatea de control se va monta departe de caile de circulatie, intr-o incapere utilitara sau la subsol. Cabinetul metalic contine partile electronice ale sistemului, sigurante si acumulatori. In mod normal, trebuie ca nimeni altcineva in afara de instalator sau cei in masura sa asigure service-ul, sa nu cunoasca amplasarea unitatii centrale.
Toate tastaturile includ un avertizor sonor si tastele cu care se introduc comenzile. Tastaturile LED includ un grup de zone si LED-urile corespunzatoare ce indica starea sistemului. Tastatura LCD are un ecran alfanumeric cu cristale lichide (LCD). Tastatura poate sa transmita comenzi sistemului de securitate si sa afiseze starea curenta a acestuia. Ea trebuie sa fie montata intr-un loc convenabil aflat in interiorul ariei supravegheate, in apropierea usii de intrare/iesire.
Sistemul de securitate este alcatuit din mai multe zone ce formeaza aria de supraveghere, la fiecare dintre acestea fiind conectati unul sau mai multi senzori (detectori de miscare, detectori de spargere de geam, senzori magnetici, etc).
Un detector care a declansat o alarma va fi semnalizat prin aprinderea (clipirea) pe tastatura LED a led-ului corespunzator zonei din care face parte sau prin aparitia unui mesaj la tastatura LCD.

Magazin sisteme de securitate

http://www.sistemdesecuritate.com/sisteme-alarma

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: