Ce inseamna un DVR Profesional

De ani de zile tehnologia avanseaza cu o viteza uimitoare in absolut toate domeniile. Industria produselor de securitate n-a ramas in urma ajungand la performante de neimaginat cu cativa ani in urma. Si lucrurile nu se opresc aici…

Senzorii de imagine ai camerelor analogice au cunoscut progrese astfel incat a crescut calitatea imaginilor video atat de interior cat si de exterior, pe timp de zi dar si noaptea.

Industria video este la inceputul unei revolutii prin testarea si lansarea spre distributie a unor noi camere IP Arecont Vision capabile de inregistrare video de la 1.3 la 5.0 megapixeli. Aceasta noua camera se remarca prin nivelul detaliilor, prin flexibilitate mai mare pentru instalatiile de securitate dar si prin faptul ca poate substitui mai multe camere analogice avand o mare capacitate de acoperire a spatiilor supravegheate.

Magazin DVR standalone H264 AICI

Din pacate sistemele DVR aflate pe piata nu sunt concepute pentru aceste noi camere. Unii producatori sunt preocupati de acest aspect si ofera un card prin care se face upgrade la software-ul DVR-ului pentru cele aflate deja pe piata. Insa atunci cand vechile DVR-uri sunt imposibil de adaptat la noile modele de camere IP cu megapixeli exista solutia inlocuirii acestora.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: