Program camere supraveghere CMS

Program camere supraveghere CMS.  Importator sisteme de supraveghere profesionale. Dvr cu aplicatie program de supraveghere de tip CMS.

Programul pentru camerele de supraveghere, este o aplucatie de tip CMS (Content management System), care ne ajuta sa gestionam la distanta un DVR sau mai multe. Cu ajutorul acestui program, ne putem conecta la mai multe dvr-uri simultan, si sa vizualizam camerele aflate pe mai multe dvr-uri intr-o singura fereasta.

Magazin supraveghere AICI

Este foarte important atunci cand alegem un sistem de camere de supraveghere, sa vedem daca dvr-ul vine si un program de acet tip. In timp o sa vedem ca este foarte usor , odata conectate aceste dvr-uri la cms, putem schimba setarile, vizualiza inregistrarile foarte usor.

Acest tip de program este construit si pentru camere ip, cele mai serioase companii, punand la dispozitie gratuit acest tip de program. Sint si companii de software profesionale care construiesc programe pentru camerele de supraveghere, un exemplu ar fi Milestone Systems, care contruiesc aceste programe pe sistem licenta. Sisteme de supraveghere

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: