Supraveghere video prin internet

Supraveghere video prin internet. Importator sisteme de supraveghere video prin internet.

Sistemele de supraveghere video actuale, fie bazate pe dvr fie bazate pe placa de captura video, au ca functie de baza, supravegherea video prin internet. Suportul date de firmele de comunicatii, fac ca internetul sa fie mai accesbil, ca si acoperire sau pret. Deacea firmele care produc echipamente de supraveghere video, pun aceasta functie ca si standard.

Codarea actuala H264, fac ca steamingul live al echipamentului sa ocupe o banta mai mica, si sa transmita rezolutii mai mari la distanta cu ajutorul internetului. Pentru a realiza o supraveghere video pe internet, avem nevoie de un echipament cu iesire LAN, un serviciu de internet de la provider, un router (nu neaparat), si dispozitive de receptie pentru imagini / setari sau inregistrari.

Magazin echipamente de supraveghere prin internet AICI |

Receptorul , poate fi un PC , notebook, tableta, sau chiar telefon mobil (Smart), care cu ajutorul unor aplicatii de tip CMS, sau browser pot accesa echipamentul de supraveghere de la distanta.

Compania nostra, pune la dispozitie gratuit pentru clientii nostii un ghid de instalare si configurare pentru reliazarea conexiunii la internet pentru echipamentele de supraveghere furnizate de noi. Asiguram si suport telefonic sau remote GRATUIT.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: