Aplicatie Iphone care permite monitorizarea sistemului de securitate

Capacitatea de a monitoriza de la distanţă a unui sistem de securitate de origine nu este nimic nou, pentru un timp am fost în măsură să verifice în casele noastre prin intermediul paginilor de internet speciale sau prin intermediul telefoanelor noastre de celule. Ei bine, acum puteţi obţine toate statisticile şi chiar fotografii de peste iPhone-ul.

De exemplu, dacă sunteţi un client Alarm.com, puteţi obţine aplicarea lor iPhone, care vă permite să verificaţi pe tot felul de informaţii. Puteţi afla dacă uşa de garaj a fost lăsată deschisă, în cazul în care Walker câinele a luat Pooch afară pentru o sesiune plenară, în cazul în care există o scurgere în subsol, în cazul în care cabinetele de medicina sau lichior au fost deschise, în cazul în care aţi uitat să porniţi sistem, etc, puteţi controla, de asemenea, sistemul de securitate de la distanţă (dacă ai uitat să-l transforme pe inainte de a pleca la muncă, puteţi activa pur şi simplu pe telefon).

Dacă firma dvs. de securitate de origine nu se oferă aceste caracteristici încă, le da un apel pentru a vedea dacă este în lucrări.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: