De ce securitatea are sens – costul de a nu Protejarea casa ta

Noi înţelegem toată importanţa protejării casele noastre, familiile noastre şi proprietatea noastra. Asigurare ne dă pace de faptul că, dacă ceva nu merge prost, atunci anumite lucruri sunt acoperite. De exemplu, vă puteţi acoperi cu motorhome motorhome de asigurare şi, dacă este furat esti acoperit şi asta e minunat, dar ce despre vacanta se fixează pe cardul de memorie ai lasat acolo dupa ce te-ai dus de camping peste week-end lung? De asigurare poate înlocui card, dar nu aceste amintiri nepretuite. În mod similar, în cazul în care casa ta devine rupt în asigurare poate înlocui, probabil, televizor cu ecran mare şi blender dumneavoastră, dar nu se poate lua frica un jaf creează în copiii tăi. În statisticile elaborate de către Departamentul de Justiţie, pe baza 2010, sa demonstrat că incidenţa de spargeri case au scăzut faţă de nivelurile din 2009 cu aproximativ 6,7%. Există, probabil, multe motive pentru acest declin, dar o parte semnificativă a fost jucat aproape sigur de instalare a sistemelor de securitate acasă.

Cum asiguram securitatea acasa
Instalarea unui sistem de alarmă casa va reduce foarte mult sansele de a avea casa ta rupt în, destul de des doar vederea de un semn pe faţa de acasă care să ateste că acesta este protejat va fi suficient pentru a face un intrus potenţial gândi de două ori, dar nu există sunt alte lucruri care le puteţi face.
Lăsaţi o lumină asupra
Este adevărat să spun că acest lucru nu poate fi opţiunea cea mai populară, da, aceasta nu înseamnă un consum mic de energie suplimentar şi nici nu sa totalitate “eco-friendly”, dar îl poţi folosi întotdeauna un bec watt scăzut într-o lampă de mici pentru a minimiza impactul său . Faptul de a problemei este faptul că, deşi o casa cu o lumină pe aproape sigur înseamnă că e cineva acasă şi, eventual, că această persoană este treaz. Cei mai mulţi intruşi (ciuda a ceea ce filme ar trebui noi să credem) nu doresc sa se confrunte cu nimeni atunci când intra în casa lor de ţintă şi va da casei tale o domnişoară, dacă se pare ca cineva ar putea fi în jurul valorii.
Obţineţi un câine
Din nou, nu neapărat cele mai populare de idei, dar un câine, în special un caine foarte loial, este foarte puţin probabil de a lasa un strain, fie în curte sau de acasă. Există anumite caini care cele mai multe ori fac buni caini de paza, Ciobanestii germani şi Dobermanns tind să fie cele mai populare, dar să fie atent pentru a alege un câine care se potriveşte în familia dumneavoastră mai ales dacă aveţi copii foarte mici. Dacă alegeţi dreptul, deşi, un caine cuminte, cu o scoarţă de mare va fi un drum lung pentru a face un intrus potenţial de re-evaluare.

Obţineţi o casa-sitter
Dacă trebuie să mergi departe de afaceri, dacă aveţi de gând departe in vacanta sau chiar dacă sunteţi luaţi doar un week-end lung, obtinerea cineva cunoaşteţi şi aveţi încredere în casa sta pentru tine poate fi o greutate pe de mintea ta. În mod ideal, dacă puteţi obţine pe cineva să trăiască în casa ta tot timpul esti plecat se menţine aspectul de casa ca “ocupat” şi, ca truc cu lampa, acest lucru poate pune bine pe intruşi.
Dacă nu aveţi pe cineva care poate sta acolo, sunt servicii de casa stau pe care le puteţi folosi pentru a trimite pe cineva să trăiască acolo pentru tine în timp ce sunt departe, să fie doar atent la orice detaliu veterinar compania pe care o consider foarte atent şi asiguraţi-vă că veţi obţine o mulţime de referinţe înainte de a face o alegere. Alternativ, de ce nu cere un vecin la pop la o dată sau de două ori pe zi pentru a deschide şi închide perdele şi transforma unele luminile şi pentru tine, nimic de a face să arate ca esti inca acolo.
Nu spuneti nimanui ca nu santeti acasa
În societatea de astăzi digitală în cazul în care ne simţim obligaţi să ne împărtăşească fiecare mişcare, cu o comunitate online ce mai mare, poate fi tentant să se laude cu privire la faptul că fabulos soare-ud plaja ai de gând să fie în acest timp, mâine, dar este prea usor pentru un inteligent ar fi intrus la faţa locului, că şi de a găsi adresa. Odată ce are adresa dvs. şi cunoştinţele pe care ai de gând să fie departe de cel puţin câteva zile el este complet liber de la său de a decide când să rupă în casa ta.
Desigur, toate aceste măsuri de prevenire sunt mai eficiente atunci când utilizaţi ca multe dintre ele cât posibil, împreună şi prin adăugarea unui foarte bun sistem de securitate acasă vă puteţi odihni un pic mai uşor, în cunoştinţă de faptul că aţi luat măsuri de precauţie cât mai multe posibil pentru a asigura siguranţa de acasă şi familia ta.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: