Un sistem de securitate practic pentru acasa

În ultimii ani, presa, radioul şi presa locală unele raportează întotdeauna evenimentele penale de invazie acasă şi fura jaf, hoţii, tâlhar acest tip de gunoi societăţii sunt greu pentru a elimina complet în antice şi moderne, ţările americane şi străine. Pentru a realiza bine-off societate, ţările trebuie să fie armonie şi stability.Personally, cred că, în scopul de a păstra casa noastră în condiţii de siguranţă, acasă Evey ar trebui să instaleze dispozitive de acasă de securitate, care pot evita unele probleme suplimentare, precum şi îngrijorările de la dumneavoastră acasă. Ce o veste bună, vine un nou home dispozitive de securitate în natură, care pot satisface nevoia de mai acasă. Funcţia principală a acestui aparat fel arată până la public, atunci când executaţi într-o familie care a instala acest tip de dispozitive, fura invazia de origine sau de domiciliu invazia jefuitor poate prins cand paseste in casa, la timpul său în primul rând, uşa poarta este blocat gugard de intrare, care ridica proprietarii circusee de aşteptare pentru poliţie să-l prindă.
Acest echipament de securitate de design de circuit în conformitate cu legea pentru conceptul de crimă. Nici un obiect daune, nu faţă de referinţă de alarmă, mai ales atunci când vin peste jaf invazie acasă, indiferent de origine stabilit de apărare sau nu, o dată invadează, fără avizul de talhar, alarma apel telefonic porţii acasă în mod automat, Garda de poarta poate auzi de la telefonul ceea ce se întâmplă în casă, inclusiv dialogul între proprietar şi tâlharul, făcând astfel de măsuri corespunzătoare la o dată. Acest sistem de securitate este diferită de alarmă anti-efracţie şi de alarmă de telefon comun general, momentul iniţial când tâlharii invada comiterea unei infracţiuni acasă, proprietarul va primi un apel de alarmă de la casa furate în alt loc, proprietarul poate folosi acasa automată a echipamentelor electrice, acustice pentru face o conversaţie cu hoţul să-l convingă opri comiterea crimei. În telefon, formează monitorizarea la domiciliu se poate auzi sunetul de a transforma elemente şi treptele pentru a judeca dacă hoţul părăsi locul crimei sau nu, apoi utilizaţi un alt telefon pentru a contacta cu poarta de paza pentru a face măsurile corespunzătoare. Ce e mai mult, dispozitivul de securitate de origine are, de asemenea, o alta functie care telefonul poate fi în mod automat, prin poarta de pază pentru a cere ajutor atunci când nimeni în jurul valorii de un pacient boala subită.
Credeţi că acest lucru este un dispozitiv de securitate de mare? Sunt sigur că, cu îmbunătăţirea tehnologiei, acasă de securitate mai avansate se vor întoarce în piaţă, şi în acel moment ne-am nevoie să vă faceţi griji siguranţa noastră, precum şi bunurile noastre.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: