CAT5 versus CAT6 in sistemele CCTV

CCTV este strâns asociat cu alte aspecte ale lumii IT. De fapt, cele mai multe ori, acesta este profesioniștii IT care le sunt atribuite de învățare despre, alegerea, comanda, si instalarea sistemelor. Am intrebat-o mulțime de lucruri despre diferenta dintre Cat5, Cat5e, Cat6 și atunci când clienții sunt în căutarea de a cumpăra un sistem de cablu pentru sisteme de supraveghere. Cat 6 cablu este mai bine. Aceasta este o tehnologie nouă, este mai rapid, și 6 este mai mare decât 5. Dacă ar fi fost același preț, întotdeauna cumpăra Cat 6. Problema este că ei nu sunt același preț. Cat 6 poate fi dublu costul de Cat5 cablu și aici este întrebarea “Merită?”

Magazin cabluri pentru supraveghere video CCTV 

Cat5 si Cat6 – Ce sunt acestea?

Cat 5 si Cat 6 sunt ambele tipuri de cablu torsadat. Practic ele constau atât din 4 perechi de fire, care sunt torsadate în jurul valorii de fiecare altele pentru lungimea cablului. În primul rând haideți să vorbim despre nume. “Cat” este prescurtarea de la “categoria” și numărul este, în principiu, după versiunea standard. Cu “Cat5” “5” nu referire cantitatea de fire sau de orice altceva fizice cu privire sârmă. Acesta este doar numele atribuit de către Asociația Industria telecomunicatiilor. Există diferențe fizice între cele două, dar diferența cea mai importantă este aceea că Cat5 este evaluat pentru 100Mbps, Cat5e este evaluat pentru 350Mbps, si Cat6 este evaluat la 1000Mbps. Această diferență de lățime de bandă este motivul pentru care am auzit despre asta. Aceasta înseamnă că Cat6 poate fi folosit pentru a crea o rețea gigabit.

 Stabiliți-vă pentru viitor

Momentan nu sunt camere IP acum că împinge aproape oriunde la 100Mbps. Chiar și cele mai scumpe, cele mai mari camere megapixel pot lucra într-o rețea Cat5. Lucru de reținut despre rețele noi este faptul că viitorul se apropie și va fi aici înainte de a le cunoaște. Pentru camere analogice același cablu coaxial tras acum 15 ani vor rula camerele actuale fiind vândute în piață. Pentru camere IP sau orice alt produs referitoare la rețea, 15 sau chiar 10 ani este o viață. Dacă vi se pune într-o nouă rețea și un sistem nou, acesta poate fi în valoare de ea pentru a rula într-o rețea Cat6. În acest fel, veți avea infrastructura în vigoare pentru orice sistem în viitor. De asemenea, pentru o instalare în cazul în care mai puțin de 1000 de ft de sârmă este utilizată, diferența de preț va constitui un procent foarte mic din prețul total.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: