Camera supraveghere IP wireless 1 Megapixel cu PTZ de interior

Camera wireless Ip megapixel mobila cu SD CardCamera IP este un sistem de sine statator care se conecteaza direct la o retea Ethernet si suporta inclusiv transmisie wireless bazata pe standardul IEEE 802.11b/g. Este diferita de camerele PC conventionale; camera IP este un sistem all-in-one, cu unitate centrala de procesare a informatiei (CPU) si cu solutii web pentru a oferi o solutie cu cost redus pentru a transmite imagini video de calitate pentru monitorizare. Camera IP poate fi controlata de la distanta, accesata si controlata de la orice calculator personal / laptop atat prin reteaua intranet cat si prin internet folosind doar un browser web precum Internet Explorer, Firefox, Chrome, etc. La fel de simplu camera poate fi accesata si prin intermediul dispozitivelor mobile (telefoane, PDA, IPhone, IPad).

Camera de supraveghere video IP wireless mobila cu stocare pe SD Card (max 32 G) cu infrarosu pentru vedere pe timp de noapte si vizualizare de pe Browser sau telefon mobil.

http://www.a2t.ro/camere-supraveghere-ip/camera-wireless-ip-megapixel-mobila-cu-sd-card.html

Camera de supraveghere  va ofera o calitate foarte buna a imaginii, rezolutia maxima fiind de 1280 * 720 pixeli.

Este indicata pentru monitorizarea spatiilor interioare, precum locuinte, birouri, spatii comerciale. Deoarece include si microfon (suporta codare G.711 si G.726) aveti posibilitatea de a realiza supravegehere video si audio in acelasi timp.

Constructia camerei IP va permite ca prin intermediul calculatorului sau al telefonului mobil sa o miscati in plan vertical si orizontal. In plan orizontal puteti roti camera cu 350° iar in plan verical cu 100°

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: