Camere de supraveghere ieftine

Original_Sony_CCD_Sensor_3142_633_Color_Board_PCB_Board_CCTV_Camera_Parts.jpg_200x200Avem tentatia sa cautam in general inainte de achiztionarea unui sistem de supraveghere echipamente ieftine cum ar fi camerele de supraveghere video sau sistemul de inregistrare de tip dvr. Daca alegerea se bazeaza doar pe un pret mic, atunci toata treaba ar fi foarte simpla, alegem o camera cu cel mai mic pret si gata. In cazul camerelor de supraveghere fie ele ieftine sau scumpe in primul rand trebuie sa stim ce contin ele in interior, nu sa comparam doar dupa carcasa.

Cea mai importanta componenta din interiorul unei camere este optica. Optica este data de senzorul de imagine, care contructiv poate fi CMOS sau CCD. Ori ce senzor Cmos cu oricate linii TV ar avea nu se poate compara acum cu un senzor de imagine CCD.

Pentru a avea o imagine mai buna va atasam un tabel in ordinea calitatii imaginii in functie de tipul senzorului si rezolutia TVL. Incepand de la 1 pina la 9 este scara calitatii la senzorul video atasat camerei. In acest context trebuie stiut intodeauna ce inseamna o camera de supraveghere ieftina.

Calitate Senzor TVL Senzor TVL
1 CMOS 420
2 CMOS 600
3 CMOS 700
4 CCD 420
5 CCD 480
6 CCD 540
7 CCD 600
8 CCD 700
9 CCD 800
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: