Supraveghere video pentru fabrici

Daca lucrezi pe o linie de productie probabil va intrebati de ce sunt camere de supraveghere video instalate pe pereti. Oare te supravegheaza video intr-adevar? Pentru ce ? 

Într-o lume imprevizibila, sistemele de supraveghere video sunt absolut necesare pentru pastrarea familiei si a proprietatii tale in conditii de siguranta optima. Un sistem de supraveghere video trebuie sa elimine unghiurile moarte pentru a proteja cele mai vulnerabile locuri de pe proprietatea dumneavoastra. Pentru o familie din Houston, sistemul lor de supraveghere video a ajuns dincolo de punctul de siguranta personala. Dupa o spargere, s-au hotarat sa instaleze un sistem de supraveghere video. Astfel camerele lor de supraveghere au inregistrat niste adolescenti incercand sa patrunda in casa unui vecin, iar inregistrarile au fost mai apoi prezentate politiei pentru identificarea suspectilor. 

Cum supravegherea video ajută de afacerile si muncitorii

 In fabricile mari care se ocupa de gaze periculoase, muncitorii pot vizualiza productia fara sa fie expusi la elemente toxice. In camera de control un observator desemnat poate apela imediat atentia muncitorilor la orice problema din sala de productie. In birou camerele de supraveghere pot ajuta angajatorii sa depsisteze delapidatorii sau lenesii pe inregistrari si pot prezenta aceste probe atunci cand litigiul este necesar. Alti manageri de securitate verifica inregistrarile de supraveghere video pentru a depista angajatii care vin cu substante inflamabile la lucru sau alte activitati suspecte care ar putea pune in pericol viata altor angajati. 

Este foarte important ca atunci cand investesti in aceste sisteme supraveghere video sofisticate sa iti amintesti ca cel mai bun loc de a cumpara este un magazin online de calitate cu angajati profesionisti care iti pot explica totul despre sisteme supraveghere. Cumpararea de sisteme supraveghere video din acest tip de magazine este mult mai sigura si ofera sisteme supraveghere de calitate la preturi foarte bune 

Crezi ca situatia ta este unica si ca ai nevoie de echipament special sa acoperi toate situatiile. Dar vei vedea  ca multe lucruri sunt standard. Camere de supraveghere cumparate separat pot creste costurile sistemului de supraveghere . Deasemenea exista posibilitatea sa cumperi camere de supraveghere wireless sau cablate. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: