Camere de securitate termice

Hot1Chiar dacă prețul de echipament termic vine în jos, asta nu înseamnă că piața termic este de a vedea brusc un val masiv în creștere. Ca o piață care a fost de-a face cu “termica este prea scump” argument, jucătorii din industrie se face în mod activ ceea ce pot pentru a descuraja consumatorii de acest mit termic.

Educație, educație, educație
Lipsa de educație și conștientizare este una dintre principalele provocări cu care se confruntă piața de securitate termică. Bercier explicat că industria de securitate nu este suficient de educat cu privire la avantajele termic pentru aplicatii de securitate. Jucători din industria termice doresc pe piața de securitate pentru a înțelege că termică este cea mai eficientă soluție 24/7 detectare video disponibilă. Mulți au subliniat faptul că gama de detecție și capacitatea de a înregistra temperatura de obiecte detectate sunt beneficiile majore de imagine termică pentru securitate.

Unul dintre principalele avantaje camere termice au peste camerele vizibile este abilitatea de a detecta în toate tipurile de condițiile meteorologice, fie că este vorba de zăpadă, ploaie, ceață, etc, precum și de condițiile de iluminare dure, cum ar fi lumina soarelui orbitoare sau smoală nopți negre. Acest lucru face camere termice cea mai bună soluție pentru supraveghere 24/7 securitate.

Industria termic ca un întreg se lucrează din greu pentru a educa piata de securitate pe aceste beneficii. Prin participarea la expoziții, vitrine, seminarii, etc întreaga lume, jucătorii din industrie termice fac ceea ce pot pentru a răspândi conștientizarea. Un număr tot mai mare de jucători termice sunt prezentarea de produse în expoziții din întreaga lume. Aceste expoziții oferă nu doar o platformă pentru industria termic pentru a obține informații cu privire la beneficiile de imagine termică, dar este, de asemenea, pentru a oferi consumatorilor o șansă de a vedea pentru ei înșiși doar modul în care funcționează de imagini termice.

Subliniind modul în care o soluție termică poate fi mai economic decât o soluție tradițională vizibil este un alt punct de jucători termice sunt încercarea de a educa piata pe. Costurile de infrastructură sunt un factor major de orice soluție de securitate film în aer liber, fie că este vorba termic, IP, sau analog. În timp ce poate fi adevărat că camere termice costa mult mai mult decât camera medie IP HD, cele din industria termic sunt rapid să sublinieze că o soluție termică poate fi de fapt soluția mai accesibile pe termen lung. Luând în considerare faptul că camere termice cu rază lungă acoperă o suprafață mai mare, eliminând astfel numărul de poli și de camere necesare, precum și a reduce nevoia de infrastructuri de iluminat și de putere, camere termice se dovedesc a fi accesibile, dar practic nu numai la fel de bine.

Rasfatata de HD
Din păcate, într-o epocă în care camerele megapixeli-au facut loc in telefoanele mobile, consumatorii s-au obișnuit, nu numai la un anumit nivel de claritate atunci când vine vorba de imagini, ei se asteapta. Consumatorii doresc de înaltă definiție – doresc să fie în măsură pentru a vedea fiecare fir de păr și fiecare șirag de mărgele de sudoare. Prin urmare, atunci când vine vorba de imagine termică, întrebarea de ce un consumator ar dori să ia o imagine alb-negru, care este mult mai mic în rezoluție, în comparație cu imagini HD, este ridicat. “Oamenii de acolo de astăzi sunt confuze de securitate cu supraveghere”, a spus Romanowich. “Dacă îți pasă de securitate, apoi cu cea mai bună imagine absolut uneori nu este la fel de relevant ca având o imagine foarte bună tot timpul.” Această lipsă de diferențiere între securitate și supraveghere este o provocare cu care se confruntă comunitatea de imagine termică atunci când vine vorba timp pentru a alege între o soluție cu imagine termică și o soluție standard de camera supraveghere vizibil.

Ca industria de imagine termică abordează idei preconcepute ale pieței, prețuri mai mici atât la senzor și nivelul de aparat de fotografiat va ajuta la atragerea mai multe piețe la această tehnologie extrem de eficient. Creșterea gradului de conștientizare și educare cu privire la beneficiile de imagine termică pentru aplicații de securitate, speram, va risipi, nu doar mituri despre prețuri termice și restricții de aplicare, dar, de asemenea, permite pentru imagini termice pentru a se dezvolta în chiar mai multe sectoare comerciale și de dincolo.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: