Supraveghere video HDCVI de la Dahua

Hangzhou, China / 13 mai 2014 – Dahua Technology:  un producător de lider mondial și furnizor de produse de supraveghere video cu sediul în Hangzhou, China a introdus tri-poduri HDCVI DVR (DH-HCVR7000-series), un recorder video digital compatibil cu trei semnale – HDCVI, analog și rețea – pentru a îmbrățișa mai multe oportunități. Camere supraveghere HDCVI
Hybrid DVR a fost adus la piață ca ridicarea de tehnologie IP, și sa dovedit a fi o soluție bună la abordarea problemelor de sisteme mixte în cazul în care au fost aplicate atât analogice și de rețea camere. Situație la fel, pe măsură ce tehnologia HDCVI se răspândește cu salturi uriașe – se consideră că este un al doilea-la-nici unul alternativă pentru piețele – care sunt dispuși să se supraveghere de înaltă definiție, la costuri mai mici; integratori și instalatori cer dispozitiv de stocare care poate amesteca celelalte două semnale.

Lansarea de tri-poduri HDCVI DVR nu este doar o cheie pentru acces multiplu semnal, făcând un impuls pentru a fi compatibil cu aparate foto vechi, precum și semnale de IP megapixeli, dar, de asemenea, o îmbunătățire în ceea ce privește capacitatea sa. HCVR7000-series acceptă transmisii de rețea de 200 Mbps, care permite codificarea neted timp real și redare; și de ieșire dual-HDMI este sprijinit, având în vedere că este un dispozitiv de stocare capacitate de mai multe semnale HD. Mai mult decât atât, cu tehnologia P2P adoptat, un rapid QR cod de scanare de pe dispozitivul ar putea realiza o monitorizare la telefon mobil0e, care economisesc probleme pentru aplicarea nume de domeniu dinamic.

“HDCVI se iau foarte promițător în piață”, a declarat Tim Shen, Director de Marketing la Dahua Technology. “În scopul de a fi mai deschis la alte tehnologii și pentru a introduce o acceptare mai largă de mai multe persoane, vom vedea tri-poduri HDCVI DVR este forța motrice pentru a obține mai mult cota de piata. Chiar dacă HDCVI este de inovare in-house, dar cum de a păstra interoperabilitatea cu alte tehnologii este o problemă pentru mulți oameni primitori soluția noastră ca oameni de astăzi toți vrem un sistem deschis care se poate face upgrade cu ușurință și să se integreze cu unul și altul. “

“Punctul de eliberare este de a-și îndeplini soluția HDCVI existent”, a continuat Shen. “Comparativ cu DVR-uri anterioare, DH-HCVR7000-serie a fost mult îmbunătățit în conectivitate și flexibilitate, și bazându-se pe acest succes, vom continua rafinare HDCVI noastre pentru a satisface cerințele clienților.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: