Sisteme de supraveghere pentru casa

Daca e vorba de sisteme supraveghere video moderne totul se rezuma la a-ti pastra familia, casa si bunurile in siguranta.  Eu ma gandesc ca sistemele de supraveghere au doua functii : pe langa faptul ca ofera infractorilor un anumit factor de frica, in caz ca se intampla ceva investigatorii cazului vor putea foarte usor sa puna totul cap la cap pentru a gasi faptasul.

Cu toate acestea chiar daca locuiesti intr-o zona buna sau rea, asta nu inseamna ca casa ta sau afacerea ta iti este protejata.  Aproximativ cateva zile trei pustani au incercat sa sparga apartamentul unei doamne. Doamna fiind acasa i-a avertizat dar eu au incercat in continuare. Cand au vazut camerele de supraveghere au fugit fara sa lase vreun indiciu.  Dar incidentul a fost inregistrat de acest sistem de securitate si politia a reusit sa ii prinda pe acesti tineri.  Situatii ca aceasta nu se intampla in fiecare zi dar prin sisteme supraveghere acesti infractori au fost prinsi.

Multe sisteme supraveghere pentru case ofera in ziua de astazi acces virtual la streamingul video prin internet pe un laptop sau direct pe smartphone.

Este adevarat ca investitia in sisteme supraveghere nu vor elimina complet toate infractiunile insa este o metoda eficienta de a minimiza riscul de a fi vizat pentru un furt sau o activitate infractionala. Daca exista sisteme supraveghere atunci hotii vor evita sa intre in casa sau afacerea dumneavoastra.

In ziua de astazi aceste sisteme supraveghere se bazeaza pe un inregistrator cu Hard-drive inclus care pot salva multe inregistrari pentru o perioada substantiala de timp. Accesul fisierelor este la fel de facil ca si accesul la un computer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: