5 Locatii pentru instalarea camerelor de supraveghere

Oare care pot fi motivele pentru care oamenii instaleaza sisteme de securitate. Chiar au oamenii nevoie de camere de supraveghere? Bine inteles protectia si securitatea ar putea sa fie o cerinta principala. Dar putem afirma cu siguranță că unii dintre factorii principali sunt supravegherea si indimidarea infractorilor cu ajutorul sistemelor de securitate.

Gândiți-vă cum v-ar putea ajuta o inregistrare a camerelor de supraveghere atunci cand cineva intra in casa ta prin efractie. Aceste imagini sunt dovada ca un jaf este foarte simplu de realizat, insa la fel de usor autoritatile ii pot prinde pe hoti datorita inregistrarilor de pe camere de supraveghere.

Cu toate acestea, pentru a acumula cat mai multe beneficii atunci cand folositi camere de supraveghere, nu trebuie sa ignorati faptul ca plasarea camerelor de supraveghere este unul dintre cele mai importante lucruri a sistemelor de supraveghere. Astfel daca sunt plasate inz onele corespunzatoare ve-ti putea inregistra orice incident. Chiar si pisica vecinului care se strecoara inauntru si se ascunde in bucataria dumneavoastra.

Va sfatuim sa amplasati camerele de supraveghere AHD in 5 zone fundamentale de exterior de unde sunt capabile sa ofere securitate maxima:

1 Intrarea principala

Se estimeaza ca aproximativ 34% din totalul hotilor intra în casa prin ușa din față, astfel încât veți dori în mod sigur sa amplasati una dintre camerele de supraveghere aici. Pentru a preveni un hoț sau un vandal sa loveasca camera amplasati-o undeva sus. Aceasta camera poate fi folosita si impreuna cu un interfon pentu a avea un vizor high-tech. Astfel ve-ti stii mereu cine bate la usa.

2 Intrarea secundara

22% din infractori vor intra pe ușa din spate, deci ai nevoie de o camera de supraveghere si aici deasmenea. Bineinteles ca daca aveti usi laterale, acestea se considera tot ca intrari secundare. Ideea este ca ar trebuii sa aveti o camera de supraveghere pentru fiecare usa a casei. Din nou, trebuie să faceti efortul de a plasa camera de supraveghere intr-un loc in care nu poate ajunge oricine pentru a fi protejata.

3 Ferestrele care nu sunt la vedere

Infractori intra de multe ori in casă prin spargerea unei ferestre din spate. Prin alegerea unei fereastre care nu este la vedere, hotul isi minimizeaza sansele de a fi prins si poate sa iti fure din casa. Astfel este necesar sa instalati o camera de supraveghere pe ferestrele care nu pot fi vazute din casa.

4 Curtea din spate

Hotii vizeaza de multe ori curtea din spate, deoarece se poate sa fie plina de masini de tuns gazonul si alte ustensile pentru gradina, echipamente pentru agrement, si jucarii pentru copii. Puteti pune in curte o camera de supraveghere AHD cu infrarosu pentru a-ti proteja bunurile si intrarea din spate.

5 Subsoluri si Demisoluri

Multe subsoluri au trape de acces / usi,  sau ferestre mici prin care ar putea intra hotii. Instalati camere de supraveghere HD in interior sau pe treptele care duc la subsolul casei tale.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: