Sisteme de supraveghere la birou

Camerele de supraveghere sunt sinonime cu întreprinderile și mediile de birou. Chiar daca acolo nu te protejeaza neaparat de jafuri acestea pot prevenii anumite riscuri care te vor ajuta sa iti protejezi angajatii.

Beneficii cheie ale camerelor de supraveghere în mediile de afaceri

Protectia angajatiilor si a clientilor – Stim cu totii ca atat angajatii cat si clientii sunt foarte importanti pentru o afacere sanatoasa. O camera supraveghere CCTV instalata in hol sau in receptie este modalitate foarte buna de a proteja clientii si angajatii, precum si bunurile lor.

Sunt usor de instalat – Noile sisteme de camere de supraveghere HD pot fi instalate in cateva minute. Sistemele de tip Plug and Play va permit sa instalati pur si simplu camerele supraveghere si sa le conectati la un DVR fara sa angajati vreun instalator.

Previn Furtul – Exista momente cand se fura din birou chair si in timpul orelor de program, in special in acele birouri situate in zonele urbane. Intrusii merg la cantina si mananca masa de pranz impreuna cu angajatii si le fura bunurile pe care acestia le tin langa ei.  Instalarea unei camere de supraveghere monitorizeaza Holul si Cantina pentru a combate aceasta problema.

Camerele de supraveghere pot proteja angajatii de alti angajati abuzivi, acestea mentin o conduita de munca portrivita la birou. In cazul in care cineva se prosetste pe la birou sau asculta muzica tare sau deranjeaza pe ceilatli colegi aceasta va fi inregistrata si vei avea dovezi impotriva lui/ei atunci cand ii vei interoga

Riscurile instalarii de camere de supraveghere

Protectia datelor personale – Nu se instaleaza in cabine de proba, birouri individuale, Sali de conferinta. Camerele de supraveghere se instaleaza doar in spatiile publice.

Intreruperi de curent – Fluctuatiile si intreruperile de curent pot deteriora camerele de supraveghere sau pot provoca intreruperi in inregistrare. Ar trebuii sa va cumparati echipamente de supraveghere profesionale protejate cu surse si cu sisteme UPS.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: