Vivotek lanseaza Iviewer – O noua aplicatie pentru Iphone si Android

iviewer_3iViewer a fost dezvoltat pentru a permite utilizatorilor să monitorizeze locațiile în afara amplasamentului prin asigurarea accesului la dreapta camera video de supraveghere pe dispozitivul lor iOS. iViewer permite utilizatorilor să monitorizeze video live de la sute de camere administrate de software de management centralizat software-ul de înregistrare VAST sau liber-standard de ST7501-in orice moment, si de oriunde s-ar afla.

Descarca Iviewer pentru Apple AICI | Descarca Iviewer pentru Android AICI

VIVOTEK oferă management central de software VAST, oferind înregistrare de încredere, management facil sistem, și o mare scalabilitate pentru diverse aplicatii de supraveghere IP. Cu structura de server / client, utilizatorii pot efectua management de la distanță pe un sistem la scară largă și beneficiază de un sistem robust de supraveghere IP.

ST7501 este un standard de software gratuit de management video de lucru perfect cu toate camerele de supraveghere video profesionale de la Atu Tech rețea VIVOTEK și servere video. Aceasta susține 32-CH a vizualizării în timp real de monitorizare aparat de fotografiat, înregistrare, redare, precum și de gestionare a declanșa evenimente. Acesta este integrat cu software-ul central de management, VAST, în plus featured cu redare asincron, grup de înregistrare, înregistrarea management program, backup de date, căutare, funcțiile de export, și PTZ / EPTZ de control al camerei de la distanță. ST7501 este proiectat pentru instalare afaceri mici, cu toate beneficiile tot gratuit.

iViewer permite utilizatorilor să acceseze de la distanță de imagini din zonele monitorizate cu doar un click pe dispozitivele lor mobile. De asemenea, permite utilizatorului pentru a vizualiza video live streaming de la mai multe camere gestionate de VAST, un program software de management centralizat, sau ST7501, un program standard de software de înregistrare, oricând, oriunde.

Disponibil 24/7, aplicația iViewer nu este doar un avantaj mare pentru administratori, dar îmbunătățește, de asemenea, nivelul de securitate prin furnizarea de administratori flexibilitatea de a monitoriza si de a detecta activități suspecte în timp real, chiar și atunci când acestea sunt fizic departe.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: