Hikvision anunta lansarea unei noi camere ip cu lentila FishEye DS – 2CD2942F

Camera de Fisheye rețea va aduce nou nivel de securitate pentru întreprinderile mici si mijlocii
Hikvision este setat pentru a aduce noi niveluri de securitate pentru magazine , hoteluri , restaurante , birouri și alte întreprinderi mici si mijlocii , cu introducerea de Camera Hikvision DS – 2CD2942F Fisheye rețea . Acest aparat de ultima ora, încorporează un obiectiv de înaltă calitate și detector de 4 megapixeli într-un design discret , ultra – compact suficient de mic pentru a fi în umbră pe orice tavan oferă încă conștientizarea situației complet pentru camere de întregi .

maxresdefault

DS – 2CD2942F este cel mai recent plus la ” Easy IP” Gama Hikvision de camere , RNV-urile și software VMS , care sunt special concepute pentru a aduce beneficiile montare și utilizare simplu pentru a Mic- pentru a business – mijlocii sau acasă . Vederea panoramica cu multi- vedere de – deformare și PTZ digitală , plus depozitare la bord de până la 64 GB și alegerea Ethernet sau 802.11n conectivitate Wi – Fi înseamnă o singură DS – 2CD2942F poate înlocui , de obicei, multitudinea de camere tradiționale CCTV instalate în cele mai multe zone publice .

Câmp de vedere larg
Noi DS – 2CD2942F dispune de un 4 – megapixeli , 1/3 ” senzor de imagine CMOS Scanare progresivă aliat cu un obiectiv F1.6 1,6 mm oferind un câmp de vedere 186 ° . Împreună cu control PTZ digitală și multi -view de- deformarea a fluxurilor duală a Imaginii , noua cameră va oferi o acoperire limpede ca cristalul pe o arie mult mai largă decât alte tipuri de camera foto . în loc de camere de montare multiple cutie cu unghi îngust sau glonț , utilizatorii “Easy IP ” pot răspunde acum la un singur tavan montate DS – 2CD2942F de a captura toate imaginile fără unghiuri moarte . Hikvision 3D DNR și a tehnologiei digitale WDR asigură , de asemenea, o calitate superioara a imaginii la o rezolutie maxima de 2560 x 1440 pixeli .

Supraveghere 24 de ore
DS – 2CD2942F este echipat cu zi electronice și noapte ciclism , și este capabil să funcționeze în condiții de lumină scăzută până la 0,01 lux în culoare și 0,001 în alb și negru . Noua cameră poate funcționa , de asemenea, până la lux la zero într-un interval de până la 8 metri dacă este specificat opțiunea IR .

Mai multe Declanșările de alarmă
DS – 2CD2942F maximizează opțiuni de securitate pentru utilizatorii printr -o gamă largă de factori declanșatori de alarmă și un comutator zi / noapte personalizabile , permitand automată sau programată de declanșare . Declanseaza alarma includ Linia de trecere , de detectare a intruziunilor , Detectarea de miscare , analiza dinamică , alarma Violarea , deconectare de rețea , conflict adresă IP , și de stocare excepție

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: