Camere de supraveghere HDCVI de la Safer

Camere supraveghere HDCVI. Camere de supraveghere video de inalta definitie care are ca mod de transmisie clasicul cablu coaxial sau cablu utp/ftp impreuna cu video baloon. Transmisia se face pe distante de pina la 500 de metri.Tehnologia ofera două specificații: – 1080p (1920 × 1080 pixeli) – 720p (1280 × 720 pixeli), In plus, HDCVI dispune de o tehnologie brevetata de compensare automata a semnalului, permitand distorsiuni foarte mici pe distante mari. 

camere-supraveghere-hdcvi-512

HDCVI integreaza semnalul video HD, audio si date si il trimite pe un singur cablu. Semnalul audio transmis prin HDCVI este la calitate ridicata, apropiata de calitatea unui CD Audio – 44.1kHz Canalele de date, de la si catre echipamente, permit atat control PTZ, cat si accesarea meniului OSD, a iesirilor sau a intrarilor de alarma

Dvr Hdcvi – . Dvr standalone HDCVI. Sisteme de inregistrare DVR HDCVI de 4 canale, DVR HDCVI 8 canale, DVR 16 canale HDCVI.Tehnologia HDCVI integreaza semnalul video HD, audio si date si il trimite pe un singur cablu. Semnalul audio transmis prin HDCVI este la calitate ridicata, apropiata de calitatea unui CD Audio – 44.1kHz Canalele de date, de la si catre echipamente, permit atat control PTZ, cat si accesarea meniului OSD, a iesirilor sau a intrarilor de alarma.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: