Sisteme de supraveghere video overcoaxial

Sisteme de supraveghere AHDAHD este un nou standard de transmisie video de mare rezolutie pe cablu coaxial. Camere de supraveghere AHD analogice folosesc o noua tehnologie de transmisie video prin coaxial pentru a produce imagini exceptionale HD. Tehnologia AHD aduce imagini mult superioare sistemelor analogice si ofera sisteme la cost redus, usor de instalat. Inainte de acestea aveai posibilitatea sa instalezi sisteme IP care au un anumit LAG si sunt foarte scumpe sau puteai sa instalezi camere HD-SDI care nu pot transmite video pe distante mari si sunt deasemenea foarte scumpe. Sistemele ANALOG HD sunt viitorul!

148_ahd-scheme

Sisteme de supraveghere HDTVI

Tehnologia sistemelor de supraveghere HDTVI este destinata pentru imbunatatirea tuturor aspectelor legate de performanta sistemelor HD peste coaxial, si doreste sa faca echipamentele HD mai simple cu diferite dispozitive de adaptare si acces. Aparitia tehnologiei va rezolva multe probleme in mod eficient ale prezentelor produse digitale coaxiale.

HDTVI (High Definition Interface Transport video) este transmisia Video pe interfata HD. Tehnologia HDTVI poate transmite inregistrari video pe distante lungi cu semnal foarte bun si de incredere. Tehnologia HDTVI presupune un cip amplasat pe camera de supraveghere si un cip encoder amplasat pe sistemul de inregistrare. Prin intermediul procesarii avansate de imagine si de codare se poate sporii calitatea imaginii a sistemului de supraveghere.

HDTVI02

Sisteme de supraveghere TurboHD

Tehnologia sistemelor de supraveghere Turbohd este destinata pentru imbunatatirea tuturor aspectelor legate de performanta sistemelor HD Turbohd peste coaxial, si doreste sa faca echipamentele HD mai simple cu diferite dispozitive de adaptare si acces. Aparitia tehnologiei va rezolva multe probleme in mod eficient ale prezentelor produse digitale coaxiale.

Turbohd (High Definition Interface Transport video) este transmisia Video pe interfata HD. Tehnologia Turbohd poate transmite inregistrari video pe distante lungi cu semnal foarte bun si de incredere. Tehnologia Turbohd  presupune un cip amplasat pe camera de supraveghere si un cip encoder amplasat pe sistemul de inregistrare. Prin intermediul procesarii avansate de imagine si de codare se poate sporii calitatea imaginii a sistemului de supraveghere.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: